Leden van de Buurtschapsraad Agelo


Joost Lansink - Voorzitter

 

Sinds februari 2014 maak ik onderdeel uit van de Stichting Buurtschapsraad Agelo. Ik ben gestart in de functie van penningmeester. Als penningmeester zorgde ik ervoor dat de financiële middelen, die voor de Buurtschapsraad beschikbaar worden gesteld, ook goed beheerd worden. Sinds februari 2017 ben ik voorzitter van de Buurtschapsraad. We zitten momenteel in de laatste fase van het DPP+ en de opstartfase van Mijn Agelo 2030. Genoeg te doen dus! Gelukkig zijn we met een actieve groep die 'de dingen gedaan willen krijgen'. Trouwens, lid worden van de Buurtschapsraad Agelo kan ik iedereen aanbevelen! Good goan.


Marian van de Rakt - Penningmeester

Eind 2016 ben ik gevraagd om lid te worden van de buurtschapsraad Agelo. Ik heb vrij snel ingestemd omdat ik graag mijn steentje bij wil dragen aan het in stand houden en/of verbeteren van de leefbaarheid in Agelo. In juli 2017 heb ik het penningmeesterschap van Joost overgenomen. Ik zorg voor een goed beheer van de gelden van de buurtschapsraad. Ook heb ik het op me genomen om oude
                                                             gebruiken en tradities in ere te houden zoals het bidden bij het landkruis tijdens de kruisdagen. Het is
                                                             prettig wonen in Agelo. Dat moet voor jong en oud zo blijven. Ideeën voor mogelijkheden van   
                                                             woningbouw zijn daarom meer dan welkom. 

 


Niels Bruns - Lid

 

2016 is mijn eerste jaar als bestuurslid van de Buurtschapsraad Agelo. Ik neem als eerste taak de begeleiding van de Agelose paasgebruiken over van Joris Broekhuis. Daarnaast zullen we als Buurtschapsraad proberen nieuwe onderwerpen op de agenda te zetten om de leefbaarheid van Agelo te verbeteren. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij. Mocht je hier tips voor hebben, dan hoor ik het graag.


Carmen Brakhuis - Lid