BESTUURSLEDEN

 

Roy Nieuweweme - Voorzitter


Tekst Roy 
 


Marian van de Rakt - Penningmeester

Eind 2016 ben ik gevraagd om lid te worden van de Buurtschapsraad Agelo. Ik heb vrij snel ingestemd omdat ik graag mijn steentje bij wil dragen aan het in stand houden en/of verbeteren van de leefbaarheid in Agelo. In juli 2017 heb ik het penningmeesterschap van Joost overgenomen. Ik zorg voor een goed beheer van de gelden van de Buurtschapsraad. Ook heb ik het op me genomen om oude gebruiken en tradities in ere te houden zoals het bidden bij het landkruis tijdens de kruisdagen. Het is prettig wonen in Agelo. Dat moet voor jong en oud zo blijven. Ideeën voor mogelijkheden van  woningbouw zijn daarom meer dan welkom. 

 

 


Carmen Stevelink - Secretaris 

Sinds 2018 ben ik bestuurslid van de Buurtschapsraad Agelo. Naast mijn functie als secretaris, houd ik me onder andere bezig met de digitale en online omgeving. 
Mooi vind ik het voor en door mensen in Agelo en het rijke verenigingsleven. Dit is voor mij een stimulans om mij in te zetten voor de Buurtschapsraad Agelo.   

 


Niels Bruns - Lid

 

2016 is mijn eerste jaar als bestuurslid van de Buurtschapsraad Agelo. Ik neem als eerste taak de begeleiding van de Agelose paasgebruiken over van Joris Broekhuis. Daarnaast zullen we als Buurtschapsraad proberen nieuwe onderwerpen op de agenda te zetten om de leefbaarheid van Agelo te verbeteren. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij. Mocht je hier tips voor hebben, dan hoor ik het graag.

 

 

 

 


Herman Borgerink - Lid


In 2019 ben ik toegetreden als bestuurslid van de Buurtschapsraad Agelo. In het zelfde jaar ben ik ook gestopt met werken, tgv pensioen gerechtigde leeftijd.  Mijn bestuurlijke ervaringen hoofdzakelijk op gebied van Ruimtelijke Ordening, hoop ik op positieve wijze te kunnen inzetten te Agelo. 
Wonen en leefbaarheid voor jong en oud, in een prettige omgeving/buurtschap heeft bij mij altijd aandacht en ik hoop als bestuurslid van de Buurtschapsraad Agelo, daarin een bijdrage te kunnen leveren, waarbij "MIJN AGELO 2030" een bijzondere aandacht heeft.   


Muriël Lammerink - Lid


In 2020 ben ik bestuurslid geworden van de Buurtschapsraad Agelo. Het is geweldig om te zien dat er in Agelo veel verenigingen actief zijn en dat er zoveel georganiseerd wordt, voor en door elkaar! Ik wil er graag in meedenken hoe we ook in de toekomst deze leefbaarheid en het wonen in Agelo kunnen behouden. Naast algemene taken verzamel ik de nieuwtjes in het Agelo's (K)wartaaltje, die middels de schoolkrant een aantal keren per jaar wordt verspreid onder de inwoners van Agelo. Heeft uw vereniging of club nou ook af en toe een leuk nieuwtje of juist een oproep aan de inwoners van Agelo? Laat het dan weten!