LEEFBAAR AGELO

DUOfiets 

De Buurtschapsraad Agelo heeft in het kader van gemeenschapsbelang en met financiële ondersteuning van het Rabobank Coöperatiefonds en de Provincie Overijssel een elektrische duofiets aangeschaft. De duofiets is te gebruiken door één ieder die hier belangstelling voor heeft, maar juist ook voor mensen die niet meer in staat zijn om zelfstandig een fietstocht te maken. Samen met een fietsmaatje, familielid of een bekende kan zo'n fietstocht wél worden gerealiseerd. 

De elektrische duofiets is een stabiele fiets met trapondersteuning, die u met niet al te veel inspanning helpt, u voort te bewegen door de mooie omgeving van Agelo. De bestuurder zit links, deze let op het verkeer en bedient en bestuurt de duofiets. De bijrijder mag meetrappen, maar dit hoeft niet. Op de duofiets kunt u ook heel goed alleen fietsen, iemand ophalen en dan samen een tochtje maken om vervolgens weer alleen terug te fietsen. 

Om de duofiets in goede onderhoudsstaat te behouden staat de duofiets op 'de deel' bij: 
Koen en Irma Damink | Aogeler Rund 
Weerselosestraat 9 
7636 RK Agelo 

Voor het rijklaar maken van de duofiets en voor het reserveren hebben wij Jan Burink bereid gevonden deze taak tot zich te nemen. 

Gebruik maken van de elektrische duofiets? 
Harstikke leuk! Wij verzoeken u om, het liefst één dag van tevoren, contact op te nemen met de beheerder,
Jan Burink | Telefoonnummer: 06 23 14 41 03.

De bijdrage van de duofiets bedraagt 10,00 euro per dag. Dit kan contact worden voldaan aan Jan Burink of via de QR-code die u aantreft bij de fiets. 

Afgifte van de fiets gebeurt door Jan Burink. Mocht hij verhinderd zijn, meldt u zich dan via de bel in de winkel, er zal iemand komen om u verder te helpen. 

Een heerlijk fietstochtje gemaakt? Dan verzoeken wij u de sleutel te overhandigen aan één van de medewerkers. Zij zijn weer via de bel in de winkel te bereiken. 

* Voor het gebruik van de duofiets hebben wij algemene voorwaarden opgesteld. Deze zijn te lezen via onderstaande button.